Hem

Arbetsmarknaden är inte en dans på rosor för många. Det är inte helt lätt att komma ut som “färsking” på marknaden och förvänta sig stordåd. Mycket handlar det om kontakter när det kommer till att skaffa arbete.

Denna sida berör olika ämnen inom området och diskuterar olika aspekter i diverse branscher. Därför varierar ämnen rätt mycket men fokus ligger alltså på jobb, arbetsmarknaden och t.ex. relaterade kurser.

Sidan uppdateras när det finns ett ämne att beröa och sker frekvent. Önskar ni bidra med innehåll i ett ämne som ni känner ni vill ventilera så är ni välkomna att kontakta oss. Ni finner kontaktformuläret i vänstermeny. Har ni frågor eller liknande går det förstås bra  att använda formuläret.

 

Jobbsidan

Välkomna till jobbsidan som behandlar det här med söka jobb, kurser och helt allmänt om olika typer av arbeten/jobb

Så respektive inlägg kan handla om helt skilda saker men det gemensamma är att det handlar om just jobb.

Det är nämligen inte helt lätt att ge sig ut på arbetsmarknaden och det är heller inte helt lätt att veta vad man verkligen vill arbeta med.

För några är karriären självklar och spikrak, medan andra kämpar för att hitta en väg som leder till ett arbete som de verkligen trivs med.

Innan dess innebär det ofta plugg på högskola/universitet för många. På så vis kan vägen bli lite klarare med tiden.

För andra så hittar de rätt arbete direkt efter gymnasium och “kör igång” direkt.

Oavsett vilken väg ni gör på den långa arbetsmarknads vägen så hoppas jag ni finner ett arbete som ni känner er tillfreds med.

Inläggen kommer vara mycket skilda och berör således mängder av olika typer av branscher och marknader. Det skiljer sig åt mycket beroende vilken bransch just ni befinner er i.

Ni får gärna dela med er av era erfarenheter och tips till oss andra.

Önskar ni bidra med ett ämne om er bransch så kan ni kontakta oss.